Rezepte

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Kategorie
Datum
29.04.20
In der Vorschau wird das Rezept für 10 Personen angezeigt. In der Rezeptansicht ist die Anzahl änderbar.
2.0 kg Poulet Flügeli
Vegischnitzel oder veginuggets oder vegialternative auch bitte!
2.5 kg Kartoffeln
im öl braten und eventuell würzen
500.0 ml Öl
1.0 kg Brot
1.0 kg Ketchup
1.0 Tube(265g) Mayonnaise
Rezept
1. Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C). 2. Combine the olive oil, garlic, chili powder, garlic powder, salt, and pepper in a large, resealable bag; seal and shake to combine. Add the chicken wings; reseal and shake to coat. Arrange the chicken wings on a baking sheet. 3. Cook the wings in the preheated oven 1 hour, or until crisp and cooked through.
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225.0 ml Öl
15.0 Stück Knoblauchzehen
25.0 g Cayennepfeffer
1.0 g Salz
1.0 g Pfeffer
1.1 kg Poulet Flügeli
Datum
14.02.12
Rezept
Preheat oven to 230°C with rack in upper third. Cut wings at all joints, reserving wing tips for another use. Toss wings in a bowl with 1 teaspoon fine salt. Oil a large foil lined four-sided baking sheet and spread wings in one layer. Bake until golden and cooked through about 35 minutes. While wings are baking, stir together soy sauce, garlic, lemon juice, sugar and ginger in a small saucepan and simmer 3 minutes. Transfer cooked wing to a bowl and toss with sauce.
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1.1 kg Poulet Flügeli
100.0 ml Sojasauce
3.0 Stück Knoblauchzehen
gepresst
100.0 ml Zitronensaft
20.0 g Zucker
50.0 g Ingwer
feine Stücke geschnitten
Kategorie
Datum
09.06.23
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5.0 kg Bratwurst (Kalb)
1.923 Stück Cervelat
0.3846 g Pouletbrust
1.538 kg Poulet Flügeli
0.76923 kg vegetarischer Aufschnitt
0.76923 kg Brot
Beschreibung
An easy teriyaki marinade for baked chicken wings gets its sweet tropical tang from pineapple juice. www.allrecipes.com
Rezept
1. Whisk together the water, soy sauce, sugar, pineapple juice, vegetable oil, garlic, and ginger in a large glass or ceramic bowl until the sugar has dissolved. Add the chicken wings, coat with the marinade, cover the bowl with plastic wrap, and marinate in the refrigerator for at least 1 hour. 2. Preheat an oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease baking dishes, and set aside. 3. Remove the chicken from the marinade, and shake off excess and place the chicken wings into the prepared baking dishes. Discard the remaining marinade. Bake the wings in the preheated oven until the chicken is cooked through and the glaze is evenly browned, about 1 hour.
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2.0 dl Wasser
2.0 dl Sojasauce
165.0 g Zucker
50.0 ml Ananassaft
50.0 ml Olivenöl
1.0 Stück Knoblauchzehen
5.0 g Ingwer
1.1 kg Poulet Flügeli
Datum
14.02.12
Rezept
BAKE WINGS: Preheat oven to 220° C. Line 2 large rimmed baking sheets with foil and set aside. Pat wings dry on paper toweling. Place oil, salt, and cayenne in large plastic zipper bag, seal, and squeeze to combine. Add 6 to 8 wings to bag, seal, and shake to coat with cayenne mixture. Arrange wings in single layer on foil-lined pan, spacing about 1 1/2 inches apart. Repeat until all wings are coated. Bake uncovered -- one sheet at a time -- on middle oven shelf 20 to 25 minutes or until wings are lightly browned, tender, and no longer pink at bone. Meanwhile, combine ketchup, vinegar, and hot pepper sauce in large non-reactive bowl. Add baked wings and turn in sauce to coat.
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1.1 kg Poulet Flügeli
1.0 dl Öl
1.0 g Salz
100.0 g Chilischoten
fein schneiden
100.0 g Ketchup
100.0 g BBQ Sauce
100.0 ml Apfelessig
10.0 ml Tabasco
Datum
01.07.13
Quelle
www.freizeitengel.de (mittelalterliches Menü)
Tags
benötigt Backofen, Einfach
Gewürze
Pfeffer
Rezept
Garzeit: 1 - 1.5 Stunden bei 175°; Poulet regelmässig mit Honig-Butter-Masse einstreichen Auch möglich, Poulet auf dem Feuer zu braten!
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2.0 TL Salz
2.0 g Kräutermischung
Kräuter wie Estragon, Rosmarin etc. verwenden, mit Salz mischen
1.5 kg Poulet Flügeli
2.0 TL Salz
1.0 g Estragon
4.0 EL Butter
flüssig
40.0 g Honig
Poulet mit Honig und Butter bestreichen